bevalt prima !

Visie

Een kind krijgen is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Een goede begeleiding draagt bij aan een positieve ervaring én aan een betere uitkomst.

  • Akka is een kleine praktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft.
  • Ik vind het belangrijk dat er tijd is voor persoonlijk contact, aandacht voor je verhaal en je vragen en ruimte voor informatie. Daarom zijn de spreekuren ruim opgezet.
  • Ook tijdens de bevalling is er veel tijd voor de begeleiding. Uit onderzoek is gebleken dat continue ondersteuning van de barende vrouw een positief effect heeft op de duur en de beleving van de bevalling. Er is minder behoefte aan medicamenteuze pijnbestrijding en er zijn minder kunstverlossingen (vacuüm, keizersnede) nodig, dus minder medisch ingrijpen.
  • Zwangerschap, geboorte en ouders worden is een natuurlijk, maar ook ingrijpend proces. Dit verloopt het makkelijkst als je het op een manier kunt doen die bij jou past. Akka begeleidt en ondersteunt je hierbij.
  • Een verloskundige maakt deel uit van een netwerk van zorgverleners. Ik vind dat de lijntjes met andere behandelaars kort moeten zijn, zodat behandelingen op elkaar afgestemd kunnen worden.

 

Contact&Spoed 

06 213 283 83

zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Bevalling
Borstvoeding
Coaching
kinderwens
Links
Miskraam
Praktijk Akka
verloskundige
Zwangerschap
Spreekuurlokaties

Oranjekanaal Noordzijde 58
Orvelte

Marktstraat 2
Zweeloo

Gastenboek

Chantal
vr, 31 okt 2014

Hoi Joan! Ik wil jou heel e...

susan, Allart & marlo
di, 5 aug 2014

He joan, We willen je bedanke...

Rudy, Corine en Loïs
do, 6 feb 2014

Hoi Joan, Er zijn geen woo...